Pay Per Click Management

Pay Per Click (PPC)-annonsering

Pay Per Click har en omedelbar effekt och ger ditt varumärke en mycket större räckvidd och exponering till följd av att exponeras på första sidan på de stora sökmotorerna.

Våra kampanjstrategier är utformade för att möta behoven hos våra kunder och deras marknadsvillkor. Vi erbjuder up-to-date, Pay Per Click-tjänster som inkluderar: betalda sökannonser, videomarknadsföring, visningsannonser, PPC Remarketing och social reklam.

Vi levererar resultat som hjälper våra kunder att nå sina affärsmål. Vi förvaltar våra kunders konton på daglig basis och övervakar budkurser och budgetar för att se till att vi maximerar ROI.

Våra enastående resultat beror på vår komplexa och skräddarsydda strategi som inbegriper en detaljerad översikt över våra kunders verksamhet och strävanden för Pay Per Click reklam.

[

Betalda sök-annonser

Vi hjälper dig till en positiv avkastning på investeringen genom vår PPC sökannonsering. Spendera pengar klokt och använda den mest målinriktade och kostnadseffektiva form av reklam.

PPC Remarketing

Förvandla din värdefulla "potentiella kunder" till "lojala kunder". Vårt team av yrkesverksamma kommer att hjälpa dig att återuppta användare som har uttryckt intresse genom att utveckla en strategi som kommer att uppfylla alla dina behov.

Social marknadsföring

Har du behov av att skapa medvetenhet om ditt varumärke, produkt eller tjänst? Vi kommer att utveckla en social reklamstrategi som syftar till att möta nyckeltal och dina mål.

Videomarknadsföring

Vi är experter på onlineannonsering. Vårt team är redo att hjälpa dig att få konkurrensfördelar genom att skapa videoannonser som kommer att öka ditt varumärkes närvaro.

Berätta om ditt projekt

Låt oss hjälpa dig att få ditt företag synligare online och växa med passion